Ma 2024. február 27. kedd, Edina, Szvetlána napja van.

Állat-járványügyi intézkedés madárinfluenza miatt

Felhívás

Állat-járványügyi intézkedés a magas patogenitású madárinfluenza fertőző állatbetegség megállapítása miatt Mezőkovácsháza területén védőkörzetet rendelt el a Békés Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Főosztály, mint eljáró hatóság.

Minden baromfiállományt, egyéb fogságban tartott szárnyast és takarmányukat a gazdaság/udvar kijelölt épületében zárva kell tartani. Ha ez nem megoldható vagy az állatok jólétét veszélyeztetné, akkor a területet kell lekeríteni és madárhálóval minden oldalról lefedni a kifutóból/legelőből, melynek alapterülete megegyezik az ólazott tartásnál az állatok számára szükséges alapterülettel, hogy a gazdaság más baromfi-állományaival, más fogságban tartott madarakkal, továbbá a vadon élő madarakkal ne érintkezhessenek.

Bővebben olvashatnak a Mezőkovácsháza Város Önkormányzat honlapján: 

https://varos.mezokovacshaza.hu/

Mezőkovácsháza, 2022. december 1.

© Az oldalt készítette és üzemelteti a CsabaInformatika.NET

Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató