Ma 2022. szeptember 30. péntek, Jeromos, Médea napja van.

Fejlesztés a művelődési központban

Az EMT-TE-B-B-21-0046 azonosítószámú „A Kalocsa Róza Művelődési Központ emeleti helyiségeinek korszerűsítése és eszközbeszerzés” elnevezésű projekt keretein belül a közelmúltban az emeleti kiállító-terem került felújításra, valamint eszközök kerültek beszerzésre intézményünk részére.

A településen és a kistérségben sok népi iparművész, népművészeti alkotó és tehetséges művész él. A művelődési központ rendszeresen, kistérségi szinten bemutatkozási, kiállítási lehetőséget ad. A jelenlegi kiállító-terem a 61 évvel ezelőtti – mai kornak nem megfelelő – berendezéssel állt rendelkezésünkre. A pályázati forrásból a modern kor elvárásainak megfelelő infrastrukturális fejlesztést hajtottunk végre, valamint a rendezvények lebonyolításához eszközök is kerültek beszerzésre.

© Az oldalt készítette és üzemelteti a CsabaInformatika.NET

Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató