Ma 2022. szeptember 30. péntek, Jeromos, Médea napja van.
  • Főoldal
  • Aktuális
  • Tájékoztató a lakossági barnakőszénfelméréssel kapcsolatos teendőkről

Tájékoztató a lakossági barnakőszénfelméréssel kapcsolatos teendőkről

Tisztelt Mezőkovácsházi Lakosok!

Tájékoztató a lakossági barnakőszénfelméréssel kapcsolatos teendőkről

A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

A fentiekre tekintettel kérjük az önkormányzatok közreműködését, a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felmérésében.

Az igényfelmérés elérhető az ebr42 önkormányzati információs rendszerben (https://ebr42.gov.hu), az Adatgyűjtések menüpont alatt, „Lakossági barnakőszén felmérés" néven.

Az igényfelmérés során az önkormányzatnak összesített adatokat szükséges rögzítenie az adatlapon: az igényt jelző háztartások számát és a barnakőszén összesített mennyiségét mázsában kifejezve.

Kérjük, hogy a felmérés kapcsán a településen élő, barnakőszén-tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosságot a helyben szokásos módon tájékoztassák arról, hogy lehetőséget biztosítunk a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan a várhatóan felhasznált barnakőszén mennyiségét (mázsában kifejezve)bejelenteni az önkormányzaton keresztül.

Lakossági igénybejelentés feltételei az önkormányzat felé:

  • háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő
  • egy háztartással összefüggésben egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakhelye, illetve bejelentett tartózkodási helye az adott háztartás
  • egy háztartás által bejelenthető maximális barnakőszén igény legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet

Fontos hangsúlyozni, hogy az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

Kérjük a Tisztelt Lakosokat, hogy a kitöltött adatlapot 2022. szeptember 29-ig helyezzék el a Polgármesteri Hivatalban erre a célra kihelyezett gyűjtődobozban.

© Az oldalt készítette és üzemelteti a CsabaInformatika.NET

Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató