Ma 2022. szeptember 30. péntek, Jeromos, Médea napja van.
  • Főoldal
  • Aktuális
  • Újabb értékes adomány érkezett a Mezőkovácsházi Négy Évszak Óvoda és Bölcsődébe

Újabb értékes adomány érkezett a Mezőkovácsházi Négy Évszak Óvoda és Bölcsődébe

Nagy örömmel számoltunk be a közelmúltban a Hungária Pehely Kft. adományáról, arról a közel 3000 db 60×80- as kispárna huzatról, melyből a város különböző civil szervezeteihez, szakkörökhöz, intézményekhez is jutott bőven.

Szeptember 1-én vették birtokukba a gyermekek a Hungária Pehely Kft. és német partnere, a Traumina cég közös adományát, a puha frottír takarókat és törölközőket. A nagylelkű felajánlásnak köszönhetően a Mezőkovácsházi Négy Évszak Óvoda és Bölcsőde minden óvodásának és bölcsödésének jutott 1-1 darab.

Köszönjük Kovács Gabriellának, a Hungária Pehely Kft. ügyvezető igazgatójának és Molnár Orsolya varroda vezetőnek, hogy lehetővé teszik a leselejtezett, illetve fel nem használt anyagok, termékek újrahasznosítását

Szűcs Judit

 

© Az oldalt készítette és üzemelteti a CsabaInformatika.NET

Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató